Program Ara :

İndir İşteÜcretsiz ön muhasebe programları

Ücretsiz ön muhasebe programları



Talha | 01.03.2023
5 (2 Oy)
Ücretsiz ön muhasebe programları

Ücretsiz olarak sunulan birçok ön muhasebe programı mevcuttur. Bunların bir kısmı tamamen ücretsiz iken bir kısmı da belirli süre ve kayıt sınırları ile ücretsiz sunulmaktadır. Ön muhasebe programlarının amacı, şirketinizin ticari hesaplarını bilgisayarda kolayca tutmanız için cari, stok, kasa, çek, senet, sipariş, banka gibi ticari işlem kayıtlarını tutmaktır. Tamamen ücretsiz ve kısmen ücretsiz olarak sunulan ön muhasebe programlarını sizler için derledik.

İşletmeler için kullanılabilecek bazı ücretsiz ön muhasebe programları şunlardır:

  1. Wave: Küçük işletmeler için ücretsiz bir muhasebe programıdır. Faturalandırma, maaş bordroları, vergi raporlama ve banka hesapları ile senkronize olabilme gibi birçok özelliğe sahiptir.

  2. ZipBooks: Küçük işletmeler için ücretsiz bir muhasebe programıdır. Faturalandırma, maaş bordrosu, vergi raporlama ve banka hesapları ile senkronize olabilme gibi birçok özelliğe sahiptir. Ücretli paketleri de mevcuttur.

  3. GnuCash: Kişisel finans yönetimi için kullanılan açık kaynaklı bir muhasebe yazılımıdır. İşletme sahipleri de GnuCash'i ücretsiz olarak kullanabilirler. Fatura yönetimi, fatura ödemeleri, banka hesapları ile senkronizasyon ve raporlama gibi özellikler sunar.

  4. Manager: Küçük işletmeler için ücretsiz bir muhasebe yazılımıdır. Satış faturaları, satın alma faturaları, envanter yönetimi, banka hesapları ile senkronizasyon ve vergi raporlama gibi özellikler sunar.

  5. Invoice Ninja: Küçük işletmeler için ücretsiz bir faturalama ve muhasebe yazılımıdır. Faturalama, ödeme takibi, harcama takibi ve raporlama gibi özellikler sunar.

  6. Akaunting: web tabanlı ücretsiz ve kullanışlı bir ön muhasebe sistemidir. Yalnızca küçük işletmelerin kullanımına uygun olan yazılım sayesinde müşteri, banka, gelir-gider ve vergi hesaplarınızı kolayca tutabilirsiniz.

  7. Fenesoft Ön Muhasebe Pro: İşletmelerin Cari, Kasa, Stok, Fatura, Çek, Senet, Sipariş, Teklif, Personel, Taksitli Satış gibi ticari işlemlerinin takibini sağlayan kapsamlı bir ön muhasebe paket programıdır. Tamamen ücretsiz olmasa da 30 gün boyunca hiçbir özellik kısıtlaması olmadan programı ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Programın indirme sayfası : Ön Muhasebe Pro indir

Bu programlar, küçük işletmeler veya kişisel kullanım için ücretsiz olarak kullanılabilecek bazı seçeneklerdir. Ancak, bazı özelliklerin kullanımı için ücretli paketlerin satın alınması gerekebilir.


İlginizi çekebilecek yazılar ;
Sitemizden indirdiğiniz programları virüs taramasından geçirdikten sonra kullanınız. İndirilen dosyalardan doğabilecek sorunlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Kullanım Şartları | Hakkımızda | Facebook | Twitter | İletişim