Program Ara :

İndir İşteAndroid telefonlarda uygulama nasıl kaldırılır?

Android telefonlarda uygulama nasıl kaldırılır?



Talha | 12.08.2022
3 (1 Oy)
Android telefonlarda uygulama nasıl kaldırılır?

Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin; Uygulama yöneticisi > Bir uygulama seçin > uygulamayı tıklatıktan sonra Uygulama bilgileri karşınıza çıkacak 3. seçenek var aç, durmaya Zorla, ve Kaldır, Kaldırmak istediğimiz uygulamayı kaldır yazısına tıklıyoruz sonra karşınıza kutu çıkıyor bu uygulamanın yüklenmesini kaldırmak istiyormusunuz  yazından sonra 2. seçenek çıkıyor İPTAL, yada tamam, tamama tıklıyoruz uygulamayı kaldırmış oluyoruz.

Aşağıdaki Ayarları Uygulayınız;

  • 1. Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin
  • 2. Uygulama yöneticisi
  • 3. Bir uygulama seçin
  • 4. Uygulamayı tıklatıktan sonra
  • 5. uygulama bilgileri karşınıza çıkacak
  • 6. 3 seçenek var aç, durmaya zorla, ve kaldır


Yukarda vermiş olduğum maddeleri uygulayarak kaldırma işleminizi gercekleştirmis olucaksınız sadece belirlediğiniz uygulamaları kaldırmaya özen gösteriniz aksi taktirde
kullandığınız bir, uygulamayı kaldırmış olursunuz geri alınamaz hataya neden olur
gözden geçirerek seçerek istemediğiniz uygulamayı tamamen, kaldıracaksınız
aynı ayarları farklı uygulamalar üzerinde deneyip istenilmeyen uygulamayı kaldırabilirsiniz.
Dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi ise, bazı android telefonlarda uygulamalar farklı yerlerde olabilir yinede ayarlar bölümünden araştırıp, bulabilirsiniz uygulama kaldırma işleminden sonra telefonuzu kapatıp açınız. Uygulamayı kaldırdığınızdan emin olun tekrar uygulama yöneticisine, girin kaldırdığınız uygulama yok ise kaldırılmıştır. Uygulama halen orda duruyor ise yardımcı uygulama ile tekrar aynı işlemi tekrar edip kaldırmaya çalışın sonuca ulaşacaksınız uygulama kalkmış olucaktır.

Yine uygulamayı kaldıramıyorsanız telefonunuzu güvenli modda başlatın ayarlar uygulamasını buluyorsunuz ve ona giriş yapiyorsunuz ayarlar uygulamasının içerisinde uygulamalar yeni bir menü göreceksiniz bu menüye giriş yaparak devam diyoruz uygulamalar mesü icinde karşınıza bir uygulama listesi, çıkacak bu listede yer alan zararli gibi görünen bir uygulamayı bulup uygulama üstüne tıklıyoruz uygulamanın detaylar, sayfasına girdikten sonra yapılması gereken kaldır seçeneğine basarak tamamen kaldırıyoruz bazen kaldır butonu üzerine tıklanamayan bir durumda olabilir uygulamanın yönetici izniyle calıştığını gösteriyor uygulamayı kaldırmadan önce, bu izni geri almamız gerekiyor uygulamaların yönetici izinlerini  güvenlik sekmesine giriş yapıyoruz.

Güvenlik menüsünün altında cihaz yönetici seçeneği, var, seçeneği bir sonraki devam etmemiz kaldırabiliriz artık başarıyla kaldırabilirsiniz.Güvenli moddan çıkış yapmak   uygulamalarınıza yeniden erişim sağlanacaktır.tekrardan ayarlar uygulama yöneticisine giriyorsunuz aynı uygulama kaldır, seceneğine tıklıyorsunuz uygulama tamamen kalkmış, oluyor android telefonunuzdan kesinlikle kaldırma işlemi başarılı şekilde uyguylama kaldırılıcaktır. başarılı işlemden sonra uygulama tamamen kaldırılmış oluyor anlatıldığı şekilde uygulayınız sizde uygulamaları kaldirabilirsiniz.


Yardımcı uygulamalarda kaldırma işlemi de yapabilirsiniz

Silmek istenilen uygulama eğer telefonun kendi uygulaması ise yapmanız gereken root yapmanız gerekir. Root işlemi tamamlandıktan sonra uygulama kesinlikle kalkması gerekiyor bu işlemde yapmanız gereken dikkatle root attıktan sonra ayarlar uygulamalar uygulama yöneticine giriyorsunuz sonra uygulamaya tıklıyorsunuz ve kaldır diyip işlemi gerçekleştiriyoruz, emin olmak için telefonunuzu yeniden başlatın, kaldırmak  istediğiniz uygulama yok ise işlem başarılı demektir.


İlginizi çekebilecek yazılar ;
Sitemizden indirdiğiniz programları virüs taramasından geçirdikten sonra kullanınız. İndirilen dosyalardan doğabilecek sorunlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Kullanım Şartları | Hakkımızda | Facebook | Twitter | İletişim