Program Ara :

İndir İşteEn yararlı 5 mobil uygulama

En yararlı 5 mobil uygulama



Talha | 14.08.2022
3 (1 Oy)
En yararlı 5 mobil uygulama

Mobil uygulama denildiğinde akıllara birçok uygulama gelmekte ancak bazı uygulamalar var ki, keşke daha önce öğrenseydim dedirtecek cinsten olabiliyor. Sebebi ise birçok alanda uzun uğraşlar yapmanız gereken işleri sadece bir tık uzağınıza kadar yakınlaştırdığı için oldukça beğeniliyor. İşte karşınızda gündelik hayatta işinize yarayacak en yararlı 5 uygulama ;

Joino

Bu uygulama ile çeşitli etkinlikler oluşturabilir veya çevrenizdeki yapılan etkinliklere katılabilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Joino uygulaması üzerinde şuan itibariyle 12 farklı kategori mevcut ve birçok farklı türlerde etkinlikler içeriyor. Kendi zevkinize göre etkinlik türünüzü seçebilirsiniz.

Google Arts & Culture

Çeşitli bölgelerde bulunan birçok müzeyi kolayca gezebilme imkanı sunan uygulama, istediğiniz an, istediğiniz müzedeki tarihi heykel, resim ve anıt gibi sanatları görmenizi sağlıyor. Uygulamanın indirme sayfası; Google Arts & Culture

SkyView Lite

SkyView Lite uygulaması ile, telefonunuzdaki kameranız sayesinde gökyüzünde gözlerimizin görmekte zorlandığı yıldız benzeri cisimleri keşfetmemize kolaylık sağlamakta. Bu uygulama sayesinde gökyüzündeki cisimlerin geçmişi dönemini ve gelecekteki yer alması beklenen konumlarını takip edebilirsiniz.

Measure

En kullanışlı uygulamalar arasında yer alan Measure uygulaması, evinize yeni mobilya alırken ortama boyutu uyarmı sorusuna cevap bulmanızı sağlıyor. Bu uygulama sayesinde pratik bir şekilde ölçüm yapabiliyorsunuz.

Goodreads

Goodreads uygulamasıyla okumayı düşündüğünüz kitapların oylamayla verilen IMDb gibi puanlamasını görebilme imkanı sunan bu uygulama, sevdiğiniz türlere göre yeni kitapları bulma imkanı tanıyor. 


İlginizi çekebilecek yazılar ;
Sitemizden indirdiğiniz programları virüs taramasından geçirdikten sonra kullanınız. İndirilen dosyalardan doğabilecek sorunlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Kullanım Şartları | Hakkımızda | Facebook | Twitter | İletişim