Program Ara :

İndir İşteFormat sonrası yüklenmesi gereken güncel programlar

Format sonrası yüklenmesi gereken güncel programlar



Talha | 07.10.2022
4 (25 Oy)
Format sonrası yüklenmesi gereken güncel programlar

Windows işletim sisteminin bulunduğu sabit diskinize format attıktan sonra Windows kurulumu ile bilgisayarınızda birçok uygulama eksik olarak gelecektir. Bu yazımızda Windows işletim sisteminde ihtiyacınız olan en güncel ve en gerekli 10 adet format sonrası programlarını sizler için tek listede topladık.

Format sonrası programlar ;

1. Google Chrome

Google Chrome şuanda bilgisayar kullanıcılarının en çok beğendiği ve en çok tercih ettiği internet tarayıcısıdır. Kolay kullanımı  ve hızlı çalışması en belirgin özelliğidir. Google tarafından geliştirilen Chrome ile güvenli bir şekilde internette gezinebilirsiniz. Rakibi olan EdgeFirefox ve Chromium 'a oranla daha pratiktir.

2. Winrar

Dosya sıkıştırma konusunda lider program olan Winrar, başta .rar ve .zip olmak üzere 13 farklı türde dosya sıkıştırmayı destekler. Her bilgisayarda bulunması gereken bir dosya sıkıştırma ve açma programıdır.

3. Driver Booster

Driver Booster programı, bilgisayar donanımınıza ait sürücüleri tarayarak bulmanızı ve sürümleri eski ise yenisi ile güncellemenizi sağlar. Ücretsiz ve kullanışlı bir driver bulma programı olan Driver Booster sayesinde donanım sürücülerinizi güncel tutabilirsiniz.

4. AnyDesk

AnyDesk, basit ve kullanışlı bir uzak masaüstü programıdır. İnternet üzerinden arkadaşlarınızın bilgisayarına bağlanarak kendi masaüstünüzmüş gibi kullanmanızı sağlar. Rakiplerinden olan Ammyy Admin, TeamViewer, Vnc, Alpemix, Chrome Uzaktan Masaüstü yazılımlarına göre daha hızlı ve pratiktir.

5. uTorrent

µTorrent programı sayesinde torrent dosyalarınızı kolayca indirebilirsiniz. Ücretsiz bir torrent programı olan µTorrent, indirme zamanlayıcı ve bandwidth önceliklendirme özellikleri de içerir. 

6. Adobe Acrobat Reader

Acrobat Reader programı sayesinde PDF dosyalarını görüntüleyebilir, yazıcıdan çıktı alabilir ve dosyalara not etkleyebilirsiniz. PDF uzantılı dosyaları kolayca açmak için Adobe Acrobat Reader DC en iyi yazılımdır.

7. Microsoft Office

Microsoft Office 365 sayesinde Word, Excel, PowerPoint ve Access yazılımlarını bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Ayrıca Skype, SkyDrive, OneNote uygulamalarını da içerir.

8. VLC Media Player

VLC Media Player sayesinde nerdeyse tüm video dosyası türlerini oynatabiliyorsunuz. MPEG, Mp3, Mp4, Avi, DivX gibi video formatlarını destekler. Kullanımı kolay basit arayüzlü bir video izleme programı arıyorsanız VLC Media Player 'i kullanabilirsiniz.

9. Zoom

Zoom ile uzaktan görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Online ders, toplantı ve sunum için kullanılabilen profesyonel bir programdır. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Zoom 'da oda numarasını girerek bağlantı kurabiliyorsunuz.

10. Photoshop

Dünya üzerinde fotoğraf ve resim düzenlemede lider uygulama olan Adope Photoshop  ve diğer Adope seçenekleri için geliştirilmiş Creative Cloud ile Adope Photoshop CC sürümü kullanıcılara sunuldu.


İlginizi çekebilecek yazılar ;
Sitemizden indirdiğiniz programları virüs taramasından geçirdikten sonra kullanınız. İndirilen dosyalardan doğabilecek sorunlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Kullanım Şartları | Hakkımızda | Facebook | Twitter | İletişim