Program Ara :

İndir İşteMicrosoft Office yazılımı yasal olarak nasıl ücretsiz kullanılır?

Microsoft Office yazılımı yasal olarak nasıl ücretsiz kullanılır?



Talha | 27.02.2023
5 (1 Oy)
Microsoft Office yazılımı yasal olarak nasıl ücretsiz kullanılır?

Microsoft Office yazılımını yasal olarak ücretsiz kullanmak için birkaç seçenek vardır:

  1. Microsoft Office Online: Microsoft Office Online, Microsoft Office uygulamalarının web tabanlı bir sürümüdür. Bu sürüm, kullanıcılara belirli sınırlamalar olsa da ücretsizdir. Bu sürüm, bir Microsoft hesabı oluşturarak erişilebilir.

  2. Office Mobile: Microsoft, Office Mobile uygulamalarını ücretsiz olarak sunar. Bu uygulamalar, iOS ve Android için mevcuttur ve Excel, Word ve PowerPoint gibi uygulamaları içerir.

  3. Office 365: Üniversite öğrencileri, genellikle öğrenci e-posta hesaplarının bir parçası olarak Office 365'e erişebilirler. Bu, Office uygulamalarının tam sürümünü içerir.

  4. Microsoft 365: Microsoft, kullanıcıların Microsoft 365'i 30 gün boyunca ücretsiz olarak denemelerine izin verir. Bu süre boyunca, tüm Office uygulamalarına tam erişim elde edebilirsiniz.

Ancak, yukarıda belirtilen seçenekler yalnızca sınırlı bir kullanım sunar ve tam Office deneyimi elde etmek istiyorsanız, lisanslı bir sürüm satın almanız gerekebilir.

 

Ek olarak Microsoft Office 'i yasal olarak ücretsiz kullanabileceğiniz 180 günlük sürüm anahtarı : NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG

 

Önemli Not : İndir İşte! sitesi olarak Microsoft Office yazılımına alternatif tamamen ücretsiz olan LibreOffice yazılımını öneriyoruz. LibreOffice yazılımı Microsoft Ofis yazılımının içerdiği Word, Excel, PowerPoint ve Access 'in birebir aynı nitelikteki uygulamalarını sizlere tamamen ücretsiz olarak sunmaktadır. Yazılımı indirme sayfası : LibreOffice İndir


İlginizi çekebilecek yazılar ;
Sitemizden indirdiğiniz programları virüs taramasından geçirdikten sonra kullanınız. İndirilen dosyalardan doğabilecek sorunlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Kullanım Şartları | Hakkımızda | Facebook | Twitter | İletişim